onsdag 21. september 2011

Innsiden ut

ON DISPLAY: Vaskeanvisning er vel og bra, men ikke
blafrende i nakken. Foto: Heges horisont
- Hva er det som henger ut der? Jeg kommer lettere rødsprengt fra kveldstrening på Sats og min bedre halvdel peker på treningstrøyen min. Vaskeanvisningen henger ut. Maks 30 grader (vasker den alltid på mer - blir jo ikke ren ellers). Vrangsiden av sømmene vises. Lappen i nakken der det står Nike+ Super Dry Fit og lyser i fin hvit og rød skrift under hestehalen. Så fint at jeg har vært en halvtime i studioet og en halvtime i sal. Slik at flest mulig fikk se det.

Men jeg har egentlig ikke tid til å bli flau. Tvert imot skal jeg bare være stolt. Vi har tre små barn, sju seter i bilen og dessverre bare 24 timer i døgnet. Men vi greier å få til to treningsøkter hver i løpet av en uke. Av og til tre. Selv om det kan kan bli hektisk er vi enige om at trening gjør oss til bedre foreldre. Og ektefeller.

Hemmeligheten ligger i planleggingen. Det er mye som må klaffe - hun på fire måneder bør akkurat ha spist, resten av familien også, det bør være en time jeg har lyst til å gå på og med et innhold som passer i forhold til hva jeg trente sist, jeg må være tilbake og ferdig dusjet til hun minste skal mat igjen. For å nevne noe. Da er det kanskje ikke så rart at man tropper opp på trening med innsiden ut. Men pytt, pytt. Jeg ble både svett og fornøyd med kveldens innsats.

Og nå vet jeg at treningstøyet mitt er produsert i Thailand.

 

3 kommentarer:

 1. Hehe... sånn er det! Jeg møtte opp på jobb uten BH en gang. Kjente plutselig at det var noe som ikke helt stemte... Ellers har jeg deo og tannbørste i garderobeskapet på jobb i fall jeg ikke rakk det før jeg dro;)
  Flink du er som får tid til å trene!

  SvarSlett
 2. Artig, kommentar Mette! Men du: Uten BH?? Herregud, da måtte du ha vært trøtt. Og du har jo litt pupper også:) Deo og tannbørste påjobb var lurt. Selv har jeg det med å stille på jobb med mascara kun på det ene øyet. Alltids en eller annen avbrytelse mens man holder på. Anbefales ikke. Man ser ut som statist i A Clockwork Orange.

  SvarSlett
 3. Mulig dette ligger til familien. Sist lørdag skulle mannen og jeg ut å spise for første gang etter at snuppe nr 2 meldte sin ankomst. Svigers var på plass og alt lå til rette for en flott kveld. Jeg brukte lang tid på badet. Alt var nøye planlagt, fra sminke til antrekk. Fin og flott ankom vi en bedre restaurant i Oslo. Da vi kom til rett fire av åtte kommenterte min mann at toppen jeg hadde på meg så litt rar ut. Først da så jeg at jeg hadde en fin hvit lapp i siden og alle sømmene ut.

  SvarSlett