torsdag 30. august 2012

Alexia, 34 år i et forhold - hjelp henne!

TRENGENDE: Alexia, 34 år i et forhold har utilfredsstilt begjær
- hjelp henne! Foto: Yahoo.com (bare så det er sagt!)
Jeg er ferdig med Yahoo. Og kåte Alexia.

Min første gratismail var Yahoo. Jeg fikk min første konto på midten av 1990-tallet. Mange av mine venner valgte hotmail, men jeg havnet på yahoo. Husker ikke helt hvorfor. Men jeg kommer definitivt til å huske hvorfor jeg avsluttet dette årelange kundeforholdet.

Jeg logger meg på mailen i kveld, og hva får jeg se? Jo, en annonse med bilde ev en kåt, øyensynlig sterkt trengende blondine hvis nåværende forhold er såpass utilfredsstillende at hun trenger hjelp. Øyeblikkelig sådan. Og det fra en nordnorsk trebarnsmor (39) på Tåsen, ansatt i Posten Norge, med sjuseter utenfor hekken, fisk to-tre ganger i uken, altfor mye klesvask, farging av ettervekst hver sjette uke og årskort på SATS.

Jeg vet i grunnen ikke om jeg skal le, gråte eller sende et helvetes indignert klagebrev til Yahoo. Det er ganske drøyt. Invaderende, når jeg tenker meg om. Her logger jeg meg på for å sende en mail til min mor, og så er det dette som møter meg. Trodde de hadde forbrukerundersøkelser som snakket sitt tydelige språk med hensyn til hvem som var aktuelle for hvilke annonser. Mye kan tyde på at det ikke er slik.

For meg er det enkelt å bytte mailleverandør, selv om jeg har vært fornøyd så lenge jeg har hatt mitt drøyt 15 år lange forhold til Yahoo. Håper det er like enkelt for Alexia å få den hjelpen hun åpenbart trenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar